Lainattavat materiaalit

Lahden Alueen Partiolaiset lainaa tai vuokraa lippukunnille omaa kalustoaan esimerkiksi leireille, retkille ja partion esittelytapahtumiin. Alta löydät listan lainattavista tuotteista sekä lainahinnoista.

Voit tiedustella kalustoa lainaan toimistoltamme.

OEK -laulukirjat 40 kpl, hinta 0€ partiolaiset, muut 40€

Kätevän kokoinen LAULUJA – OEK -laulukirja on tehty kestämään – muovitetut kannet, helppokäyttöinen muovikierreselkämys ja paksu kestävämpi paperilaatu. Lauluja nuorteniltoihin, leireille, nuotioille, leirikouluun, J. Karjalaisesta Ultra Brahan sekä ulkomaisen popin helmiin, perinteitä unohtamatta.

LAULUJA – OEK, OEK:n laulukirja on Suomen tunnetuin ja ostetuin partiolaulukirja.
Sisältää tuttuja lauluja; suomalaisia laulelmia, partiolauluja, leikkilauluja, merihenkisiä, kansanlauluja, englanninkielisiä iskelmiä, riparilauluja, joululauluja yms. Lauluissa soinnut ja mukana kitaran otetaulukko. Ilmestyi ensimmäisen kerran jo 1986. OEK:n laulukirja on legendaarinen teos ja lähes instituutio suomalaisessa partiolauluskenessä. Kirjan kustantaja on Olarin Eräkotkien Kilta ry, joka on Partiolippukunta Olarin Eräkotkat ry:n taustayhteisö.

Primus BiFrost H6 – leiriteltta 5 kpl, hinta 20€/vrk partiolaiset, muut 40€/vrk

Primus Bifrost H6 – Laadukas 6 – 8 hengen teltta alumiinikaarilla. Kun tutustuimme tämän kokoluokan telttatarjontaan, Primus iski selkeästi silmään järkevänä pakettina ja otimme sen heti valikoimiimme. Bifrost-teltan rakenne on teltan kokoon nähden jämäkkä ja rakenne on konstailematon. 6 – 8 hengelle teltan 11 kilon paino on vielä varsin siedettävä, etenkin kun teltan eteis-/oleskelutilassa on mukavasti korkeutta. Alumiinikaaret parantavat teltan säänkestoa ja pidentävät käyttöikää.

  • Keskellä tilava ja korkea oleskelualue, kummassakin päädyssä tavallisen kupoliteltan kokoiset makuutilat yhteensä kuudelle
  • Pitkät, ristiin kulkevat alumiinikaaret tekevät teltasta jämäkän
  • Kaarissa on värikoodaus jonka ansiosta pystytys on helppoa
  • Ulko-ovet voi nostaa mukana tulevien putkien varaan katokseksi
  • Taatusti vedenpitävä: 3000 mm vesipilari ulkoteltass ja 7000 mm lattiassa
  • Tuuletusaukot mahdollistavat ilmanvaihdon

Messuseinäketelineet 3 kpl, hinta 0€

Lahden alueen partiolaisten teettämät messuseinäketelineet ovat näppärästi koottavissa olevia ja pieneen tilaan meneviä.

Telineen korkeus on 2m ja leveys 2,3m. Messutelineihin voi ripustaa kuvan mukaiset seinäkkeet, joihin esimerkiksi julisteiden kiinnittäminen on helppoa ja vaivatonta.

A4 puu ständi 10 kpl, hinta 0€

Vanerista valmistettu, taittuvilla jaloilla varustettu A4 -kokoinen ständi esim. esitteitä varten, jotka on helppo kiinnittää taustaan vaikka pyykkipojilla.

Ilmatäytteiset sohvat 5 kpl (kysy lainaan erikseen)

Vettä hylkivää nailonia. Erinomainen retkille, leirintään, rannalle, veneeseen ja minne tahansa, missä haluat istua tai levätä mukavasti. Nämä tuotteet on varattu pääsääntöisesti Lahden alueen partiolaiset ry:n omaan käyttöön, mutta voit kysyä niitä tapauskohtaisesti myös partion esittelykäyttöön.

Paino 850 grammaa. Enimmäiskuorma: 200 kg. Koko täytettynä: Noin 170 x 80 cm. Mukana säilytyslaukku.

Muut lainattavat materiaalit Lisäksi Dooroomilta löytyy lainattavaksi seuraavat Hämeen Partiopiirin pelit ja partiotoiminnan markkinointimateriaalit: https://hp.partio.fi/lippukunnalle/viestinta-ja-markkinointi/lainattavat-markkinointimateriaalit/